miercuri, 17 iunie 2009

I feel you, evoluţie

Fan-absolutely-tastic!

Merită ascultat. Sunt doar câteva minute din viaţă...

UPDATE
M-am gândit să schimb postul cu totul. Iniţial pusesem doar versiunea live din Devotional Tour. Hai să facem un istoric. Mai întâi este vorba despre video clipul original, din 1993. "I feel you" a fost primul single de pe albumul "Songs of faith and devotion". Clipul şi muzica au constituit şocul. În clip Dave apare cu părul lung şi cu barbă, iar cântecul este mai mult rock decât electronic.


Apoi a venit turneul, Devotional Tour. Cel mai probabil aici e Paris, primul leg. Aşadar: I feel you, live, 1993, Devotional Tour. Versiunea cea mai de impact.


Următorul turneu (sărim peste Ultra Parties) a fost The Singles Tour din 1998. Aici, I feel you, live în Koln.


Pentru Exciter Tour există DVD-ul "One night in Paris". Nu am găsit extrasul care îmi trebuie. Deocamdată am pus aici Varşovia 2001. Doar audio.


A venit apoi turneul solo din 2003, "Paper Monsters Tour". Soundul este puţin diferit, chiar şi pronunţia. Trupa de acompaniament este alta, bineînţeles. Pun pariu că Knox Chandler şi-a băgat coada la aranjamentul muzical.


În "Touring the Angel", turneul de promovare a albumului "Playing the Angel", s-a cântat "I feel you", deja o piesă clasică. Aici suntem în partea a doua a turneului, din 2006.


În fine, în 2009, în cadrul "Tour of the Universe", piesa sună cam aşa. Noi nu o vom auzi la Bucureşti :(


Keep moding

PS
Este melodia care m-a convins. Prima casetă, pe vremea când nici nu apăruseră CD-uri nu a fost album, ci o super-raritate la vremea aia: un single. Corect, era "I feel you". Deci de melodia asta mă leagă multe şi are o semnificaţie anume. De asta o tot disec.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


View My Stats