vineri, 19 iunie 2009

6. Calcule de turneu: setlist 4

La Roma a apărut un al 4-lea setlist. Practic identic cu setlistul 3, numai că se înlocuieşte "Jezebel" cu "Little soul". Deocamdată nu ştiu câţi spectatori au fost, dar intră automat pe lista de achiziţii pentru că, deocamdată este singurul cu setlist 4.

Aşadar, deocamdată, am pe lista de achiziţii tot Tel Aviv (setlist 1) şi Roma (setlist 4). Acum apare a doua eliminare pe regula piesei unice.

A ieşit Munchen, unde s-a cântat setlistul 3. Eliminarea este cauzată de faptul că cele trei piese care făceau diferenţa până înainte de acest concert, nu mai conţin una unică. Demonstraţia:
- "Jezebel" se găseşte la Tel Aviv;
- "Home" se găseşte la Roma;
- "Policy of truth" se găseşte la Roma.

De asemenea, acum se poate observa că s-a umplut grila. Ambele concerte rămase pe lista de achiziţii conţin câte o piesă diferită în fiecare slot din setlist în care s-au operat modificări.

Tel Aviv ar rămâne şi pentru particularitatea că i s-a cântat "Happy birthday" lui Dave. Ca proiect, rămâne Budapesta, ianuarie 2010, pentru care, până acum, nu am strâns niciun leu. As far as I know, s-ar putea să nu mă duc. Deja mă bate gândul că asta e.

(intro) Esque
1. In chains
2. Wrong
3. Hole to feed
4. Walking in my shoes
5. It's no good
6. A question of time
7. Precious
10. Home (Martin)
11. Come back
12. Peace
13. In your room
14. I feel you
15. Policy of truth
---
19. Master and servant
20. Strangelove
---

în deschidere: M83

Urmează joi 18 iunie: Milano, Italia: Stadio San Siro.



Concerte anterioare:

Keep moding

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


View My Stats