marți, 3 martie 2009

Din conspiraţie în conspiraţie

De-a lungul timpului, dar mai mult în ultimele decenii, oameni au tot visat că sunt conspiraţii mondiale care vor să. Nu se ştia exact ce vroiau, doar că era ceva de rău. Să distrugă omenirea, să conducă lumea, să ne înrobească pe toţi. Nimeni nu avea argumente concrete, decât supoziţii şi concluzii trase din supoziţii.

- A fost conspiraţia extraterestră. Vin alienii peste noi, ne iau vacile şi pe unii dintre noi pentru experimente. Interesant cum de extratereştrii ăştia ne-au găsit fix pe noi. Dacă erau aşa de minunaţi, şi dacă universul e plin de planete locuite, de ce vin cu toţii buluc la noi? Acum s-au mai liniştit. Poate băiatul ăla care comanda experimentele şi-a dat în final lucrarea de licenţă.

- A urmat apoi conspiraţia Coca Cola/McDonald's. Conspiratorii vroiau să ne intoxice şi să ne omoare lent. Dacă tot erau aşa de super-puternici de ce se temeau şi nu ne omorau naibii pe toţi, la grămadă? Dar nu, vroiau să ne ia şi banii. Şi uite aşa, se povestea ca băutura de cola din alte ţări era excepţională, senzaţională, dar la noi e o poşircă, iar că dacă nu mănânci în 10 minute sandwichul de la Mac acesta o să putrezească şi o să se descompună.

- După asta a fost conspiraţia Windows, iar conspiratorul în final a prins faţă umană: Bill Gates. El vroia să înrobească omenirea prin Windows, Word şi Solitaire. Adică nu mai puteai să faci nimic decât pe calculator şi pe calculator nu mai puteai să faci nimic decât pe Windows. Bineînţeles că oamenii care se minunau de asta nu auziseră de Apple.

- La fiecare conflict armat în care SUA avea un cuvânt de spus, erau nişte băieţi fani Ion Iliescu ce demonstrau de zor că americanii şi evreii au pus-o de-o conspiraţie prin care vor să conducă omenirea. Bineînţeles că doar ruşii ne pot salva.

- Acum, în plină criză, există o conspiraţie mondială a marilor bancheri, care în cârdăşie cu petroliştii vor să înrobească omenirea. Astfel, în Zeitgeist nişte băieţi demonstrează ei cum unii scumpesc energia ca să ne ia banii, care oricum vin din neant şi sunt tipăriţi după voie de băncile centrale. Iar nişte bancheri din anii 1920-30 vroiau să conducă omenirea.

La amestecul creat, se adaugă nişte cuvinte precum: diavol, secte, secrete, iudeo-masonii, război mondial, control. După gust. Se obţine un cocktail. Conspiracy on rocks. Se serveşte rece, de preferinţă în timpul liber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


View My Stats