marți, 6 octombrie 2009

Avantaje la carduri de credit

La cardurile de credit contează cine oferă ceva în plus. La oferta regulară, campion este un card de credit al CEC. Cea mai lungă perioadă de graţie, cel mai mic procent de rambursare minimă lunară, cel mai mic comision anual... dar nimic în plus. În schimb, alte carduri din piaţă oferă avantaje în plus, extra-regulare. Astea trebuie vânate.

Puncte de fidelitate
Cardul Vodafone de la Raiffeisen Bank oferă puncte de fidelitate pentru cumpărături direct în contul de abonat Vodafone. Inutil pentru cei din alte reţele, dar util pentru clienţii Vodafone. Dacă tot faci cumpărături, măcar să primeşti puncte de fidelitate în contul de client Vodafone, cu care îţi achiţi facturile.

Cardul TAROM American Express Classic de la Bancpost care oferă mile de zbor pe cardul Smart Miles de la TAROM, ceva reduceri şi un pachet de mini-asigurări. Inutil celor care vor să lucreze fără bătăi de cap cu o bancă, deoarece Bancpost are o birocraţie stufoasă şi se mişcă greu. Personal, am avut numai probleme cu Bancpost şi acum evit această bancă.


Rate fără dobândă la magazinele partenere
Cardul Avantaj de la Credit Europe Bank (Mastercard sau VISA, sunt la fel) oferă posibilitatea de a plăti în rate fără dobândă cumpărăturile în reţeaua de magazine partenere şi un sistem de bonusare pe puncte.

Cardul Bonus de la Garanti Bank oferă posibilitatea de a plăti în rate cumpărăturile în reţeaua de magazine partenere şi un sistem de bonusare pe puncte.


A scoate bani de la ATM cu perioadă de graţie
Cardul MasterCard Forte de la Banca Transilvania oferă posibilitatea de a scoate bani de la bancomat cu perioadă de graţie. Ideal pentru împrumuturi gratuite pe termen scurt.

Cardul Standard de la Intesa San Paolo Bank oferă posibilitatea de a scoate bani de la bancomat cu perioadă de graţie. Concurent direct al cardului de la Banca Transilvania.


Reduceri
Cardul Standard de la Royal Bank of Scotland oferă reduceri la parteneri, pachete de mini-asigurări şi altemici căcaturi irelevante.

Cardurile American Express Green de la Bancpost oferă o serie de reduceri, cash-back de 1% la cumpărături şi un pachet minim de asigurări. Tot Bancpost, preferabil să fie evitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


View My Stats