miercuri, 22 aprilie 2009

Vanghelie, omul Neanderthal

Nu mi-am închipuit niciodată ca unui ţigan analfabet retardat de meserie zarzavagiu ajuns primar şpăgar i s-a sculat instinctul de dictator, după modelul sud-american sau african al lui Adrian Năstase. Dănel Marean Vanghelie, primaru' dă la Cinci, un Neanderthal nimerit aiurea în secolul 21, s-a trezit că ar vrea să pună beţe-n roate concertului Depeche Mode din Parcul Izvor. Nu Primăria Capitalei, nu cheamă Ion Iliescu minerii, nu cine ştie de frustrat onanist şi neieşit din casă care se teme pe forumuri de conspiraţii mondiale iudeo-satanico-masonico-capitalisto-americano-sovietico-extraterestre, ci un căcat de primar de sector.

Motivul este că pică în aceeaşi lună (mai) cu serbările roşii ale PSD de ziua socialistă a muncii. Şi, după spusele lui, cei care ascultă Depeche Mode, oricum nu votează PSD. Lucru ştiut de altfel, că în Sectorul 5, alegătorii PSD sunt de culoare tuciurie şi şi-ar vinde şi mama pentru o pungă cu un tricou, o şapcă, un mic, o bere, că de pixuri oricum nu au nevoie. Eventual să scrie "Bobi+Geanina=Love" sau "Hai Steaoa" sau "Mue Dinamo" pe un gard sau perete de scară de bloc fără interfon.

Cel mai cretin primar ştie că alegătorii săi, care locuiesc în case pline pe dinăuntru de plăpumi şi pe dinafară de caroserii de maşini furate şi dezasamblate, nu ascultă decât muzică ţigănească etichetată la plural drept "manele", fără nicio legătură cu genul de manea de mahala urbană din secolul 18, 19 sau început de secol 20.

Cu creierul plat şi o singură fantă, aia unde se bagă fisele pentru aprobări de construcţii, pentru Vanghelie cultura se reduce la mp3-uri de pe telefoane mobile care se aud pe liniile de transport în comun care merge spre/dinspre Ferentari, carpete cu căprioara sau răpirea din Serai, tablouri cu cascadă luminoasă care se bagă în priză sau vanghelioane de 31 decembrie.

Faptul că un asemenea retard a ajuns primar este rezultatul faptului că oamenii cu cap protestează la vot stând acasă sau ducându-se la iarbă verde/schi, iar observatorii nu-şi fac treaba. În plus, votul meu este egal cu votul unui analfabet retardat şi cretin care nu votează după doctrină sau program, ci după concerte Andra sau Bambi şi pungi.

Un Neanderthal precum Vanghelie este exponentul membrului şi simpatizantului PSD. România a avut o stângă adevărată până în 2001, când PSDR-ul refondat de Sergiu Cunescu a fost absorbit pe mâna lui Alexandru Athanasiu de PDSR. Şi uite aşa a apărut PSD. Sper ca Mircea Geoană să ia o bucată consistentă de oameni cu cap din PSD şi să refacă PSDR.

PS
Da, m-am enervat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


View My Stats