luni, 25 octombrie 2010

Nehotărârea Raiffeisen Bank

În septembrie, Raiffeisen Bank îmi trimite o scrisoare prin care mă periază spunându-mi că eu, ca un client bun, serios, valabil, pentru că mi-am plătit întotdeauna ratele la cardul de credit la timp, merit un credit de nevoi personale. Nu, nu e nevoie să aduc niciun document.

Nu aveam nevoie, aşa că nu m-am dus. M-au sunat de două ori să-mi spună să vin. Bine, hai să iau banii, să acopăr cardul de credit şi apoi să plătesc în tranşe suma acumulată din cumpărături.

Mă duc, le arăt scrisoarea şi le spun că vreau. Îmi fac ei toate formularele şi îmi spun să vin în două zile pentru a ridica banii; hai, trei, ca să fim siguri. Creditul era deja "preaprobat". Vin după o săptămână, când am putut, gândindu-mă că este peste trei zile, ba chiar patru, deci nu mai trebuie să mai fac un drum. Chir cu gândul de a ridica banii.

Surpriză! Creditul dvs a fost respins. Păi... voi mi l-aţi dat, voi m-aţi sunat. În fine. Am plecat. Cu proxima ocazie închid cardul de credit şi îmi fac la altă bancă. O bancă ce ştie ce vrea.

3 comentarii:

  1. Salut!

    As fi interesat sa cumpar 2 articole pe blogul/siteul tau. Articolele vor arata ca primele doua de pe www.blogreflex.ro (cele legate de Pariuri-x). Articolele vor fi facute de mine si vor contine patru linkuri (trei intr-un articol, unul in al doilea articol).

    Daca esti interesat/a astept un mail la adresa laur_rapidistul@yahoo.com cu adresa blogului si un pret la care esti de acord sa le publici.

    RăspundețiȘtergere
  2. salut. Vinzi blogul? andrei_anonym1@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere


View My Stats