joi, 8 aprilie 2010

Zi de scăderi

Luasem SIF3 la 0,90 ca să-l frec pe intraday şi am rămas cu el în braţe. Acum mă chinui să-l dau. L-am pus la vânzare la 0,92 ca să scap de ele cu un minim profit. Ieri am stat cu sufletul la gură că scădea mai mereu. A încheiat pe un uşor plus, la 0,88 în ultimul moment. Am zis că hai, azi e pe o poziţie mai bună la creştere. Acum e pe la 0,8650 şi nu cred că o să vând azi decât dacă creşte piaţa de pe la prânz încolo.

Văd vă OIL nu mai respectă principiul de flag formation. Am pus la 0,2840 şi aştept. Dacă trece pragul de 0,28 văd ce se întâmplă, poate se duc în sus mai încolo. Dar acum am nevoie de cash.

M-am înregistrat la SNO pentru dividende. Le-am pus acum la vânzare pe un minim profit.

Restul stau. Vestea bună de la New York (care a scăzut ieri :(( ) e că Lehman Brothers a crescut cu 20%. Le-am luat la 0,1035 şi le las acolo vreo doi ani. Abia asta e acţiune de portofoliu, deşi compania e-n faliment. Mi-am asumat un risc mare. Practic, e cea mai riscantă companie din lume, fiind fix în mijlocul generării crizei, iar eu m-am băgat pe ea.

Mai am 3 săptămâni să mă gândesc cu Ungaria.

UPDATE 1:24 pm
S-a întâmplat ce mă aşteptam mai puţin. În final o veste bună pe o piaţă care tot scade atunci când eu trebuie să vând. Am vândut Mecanica Ceahlău (BVB: MECF)! A venit un mare investitor, a cumpărat 56.000 acţiuni, tot ce era sub 0,12 lei. Adică 0,11, 0,1140 (eu) şi 0,1150. Măcar am mai deblocat nişte bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


View My Stats