joi, 31 decembrie 2009

La mulţi ani RADET! Să mă piş şi eu în apa ta!

E a nu-ştiu-câta oară când se întâmplă ca RADET să-mi dea o apă galbenă, cu miros urât. Nu pot face nimic cu ea. În cel mai bun caz, o las să curgă, până vine apă curată. Curată??? Adică normală! Mă rog, între timp sunt taxat, logic.

Ceea ce m-a enervat a fost faptul că au trimis-o pe 31 decembrie. Aşa, în loc de urări. Le-am trimis şi eu o urare similară, cum am putut.

"As vrea pe aceasta cale sa multumesc companiei RADET pentru frumoasa surpriza pe care mi-a facut-o cu ocazia Revelionului 2010. Nici nu ma asteptam sa-mi curga pe teava de apa calda, pentru a mia oara, un lichid galben! Ce surpriza placuta!

Dincolo de asta, as dori totusi sa notati in profilul meu de utilizator (ma rog, la ce companie invechita cu miros de CEC sunteti sigur nu aveti asa ceva, dar cand o sa aveti) ca nu sunt adept al MISA. Va rog nu va mai pisati in apa cu care ma spal pe fata si in apa cu care spal vasele in care mananc. Daca tot nu va puteti abtine, pentru un schimb de experienta, pot sa vin si eu la voi la sediu, dupa ce am baut 2 litri de suc de portocale (pentru profunzimea culorii) si sa ma pis intr-un rezervor de apa calda. Apoi va pun sa va spalati pe fata cu apa aia. Sau, aveti ca mine, solutia de a va spala in plina iarna cu apa rece.

Sunt deja convins ca sunteti incapabili sa aplicati o solutie care sa rezolve problema. Va rog nu-i mai trimiteti iarasi pe cei doi agramati care vin cu un pet de Fanta de 0,5 sa ia mostra de apa. Au mai fost si imi explicau cum "ie pa conductile dan bloc rugina si iese cand curge ca da aia drumu la ia dupa revizie ca daca nu sa foloseste sa strange ca da la noi ie curata". M-ai convins, katzash...

Nu-mi raspundeti, mi-ati mai raspuns si niciodata nu a ajutat la absolut nimic. La multi ani si voua!"

View My Stats