miercuri, 15 iulie 2009

Trei ciudăţenii romtelecomice

După cele 30 de zile necesare rezilierii contractului am fost să închei un contract nou. Schema era că trebuie să îl reziliez, pentr că oferta cu consolă Ninento Wii era numai pentru clienţi noi. Da, era. Când am fost ca să semnez un contract nou, am aflat că nu trebuia să mai reziliez, puteam doar să prelungesc. Se modificase oferta între timp...

Apoi, a doua bizarerie a fost că tipa de la ghişeu nu putea să-mi facă contractul. "Dacă l-aţi reziliat la telefon, trebuie să-l întocmiţi pe cel nou tot la telefon". "De ce?", am întrebat. "Ca să nu se înţeleagă altceva". Nu am îneţels la ce se referă. Şi uite aşa, dup ce sunasem de acasă ţi nu mi-a răspuns nimeni, am ajuns la un oficiu Romtelecom de unde stăteam în telefon cu o tipa de la 1930 ca să-i spun la telefon ce puteam să-i spun celei de la ghişeu. Contractul nu a fost gata în timp util tipa de la 1930 mi-a zis că mă sună în 10 minute. După 11 minute am plecat. Mă sună după 17 minute să-mi spună că este gata. Îi spun că am plecat şi revin a doua zi.

I-am spus că am deja modem şi nu mă interesează să le cumpăr modemul de 19 euro. Astfel, consola gratuită ar costa 19 euro. De la 1930 mi se spune că aşa e oferta, că modemul e "la pachet". Cică dacă mi se strică unul, să-l am pe celălalt. Explic problema pe twitter unei tipe responsabile şi înţelegătoare de la Romtelecom, care-mi spune că nu este necesar să iau modemul. Sună la oficiul cu pricina şi rezolvă.

Revin a doua zi. Contractul era gata, şi nu ştiu unde scria că eu nu trebuie să mai iau modemul. Iau consola, iau contractul şi fug acasă. Nu am instalat nimic, că m-am grăbit să plec la muncă.

Repertoriul zilelor fără net:
Ziua 1: duminică. Aşa cum mă aşteptam, am pierdut semnalul. Seara nu ştiam ce să fac şi m-am uitat la televizor la câteva înregistrări şi am mai şters din ele.
Ziua 2: luni. Am ajuns târziu acasă, am deschis calculatorul şi am făcut nişte ordine în fişierele de le desktop. M-am uitat la televizor la câteva înregistrări şi am mai şters din ele.
Ziua 3: marţi. Dimineaţă chiar vroiam să caut ceva pe net, am umblat de la muncă. La ora la care scriu aceste cuvinte, încă nu s-a terminat ziua 3. Nu ştiu dacă o să am net diseară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


View My Stats