miercuri, 15 iulie 2009

Psihoza romtelecomică avansează

Când am ajuns seara acasă, cu speranţă că poate am semnal la net, am constatat cu stupoare că... mi-a fost tăiat accesul la linia de voce. Surprize-surprize, exact linia prin care vine şi semnalul de net. Sun de pe mobil la 1930 (nu a mers de pe Orange, de pe Vodafone a mers) şi fac reclamaţie, unde mi se spune că "da, este de circuit".

A doua zi vine un băiat romtelecomic când eu dormeam care vroia sa intre la mine în casă ca să "umble". I-am zis la telefon că nu sunt acasă. Când o să ajung seara acasă, sunt curios să văd ce bodogănie mi se mai întâmplă în aventura romtelecomică. Partea bună este că am instalat consola şi merge pe televizorul meu 3:4.

Ca să continui seria:
Ziua 1: duminică. Aşa cum mă aşteptam, am pierdut semnalul. Seara nu ştiam ce să fac şi m-am uitat la televizor la câteva înregistrări şi am mai şters din ele.
Ziua 2: luni. Am ajuns târziu acasă, am deschis calculatorul şi am făcut nişte ordine în fişierele de le desktop. M-am uitat la televizor la câteva înregistrări şi am mai şters din ele.
Ziua 3: marţi. Dimineaţă chiar vroiam să caut ceva pe net, am umblat de la muncă. Seara descopăr că netul nu a venit şi, mai mult, mi-au tăiat linia de voce. Am făcut reclamaţie. Vestea bună: am instalat consola Wii şi merge.
Ziua 5: miercuri. Vine dimineaţă şi mă trezeşte din somn un tip de la Romtelecom care vrea să-mi intre în casă ca să "umble". Îi spun că nu-s acasă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


View My Stats